Hemsidor som gynnar er affär

Vår Webbyrå bygger hemsidor som är:

Skräddarsydda för att stärka ert företag
Säkra, snabba och responsiva
Användarvänliga och kundorienterade

Vill du bli framgångsrik online? Då hjälper vi på Kalmarposten dig gärna. Att ha en bra och relevant hemsida är viktigare nu än någonsin. Sökningar och nästan all din marknadsföring leder till hemsidan – ditt skyltfönster.

Vi hjälper till att identifiera vad som kan göra skillnaden för er. Sedan skräddarsyr vi både design och funktionalitet. Du får en hemsida som kommunicerar ert företags positiva värden och leder besökaren rätt. Vår ambition som lokalt mediehus är att kunna hjälpa företag i regionen att blomstra 🌸.

Kontakta oss för att prata hemsidor!

 • Se några av våra senaste case här

  STELE ENTREPRENAD

  Skräddarsydd hemsida

  HÖGALID FOLKHÖGSKOLA

  Skräddarsydd hemsida

  FARMERRAIN

  Skräddarsydd hemsida

  ACRE SKOGSTJÄNST

  Skräddarsydd hemsida

  JETPAK BLEKINGE

  Flexpaket

  FOTRIKTIGT

  Flexpaket

  JOLI

  Flexpaket + tillägget produktvisning

  BENGTS FÄRG

  Flexpaket

  Skräddarsydda hemsidor

  Vi hjälper till att identifiera vad som kan göra skillnaden för er. Sedan skräddarsyr vi både design och funktionalitet. Du får en hemsida som kommunicerar ert företags positiva värden och leder besökaren rätt.

  Du har säkert önskemål och tankar om design och funktion utifrån er verklighet. Design som signalerar företagets värden och som går i linje med positionering och image. Funktionalitet som leder din kund rätt och säkerställer att ditt företag hittas vid Google-sökningar. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt.

  Kontakta oss så lyssnar vi!

  Flexpaket

  Ett flexpaket är en mallad hemsida, fast med många möjligheter. Du har bland mycket annat möjlighet till film på startsidan, snygga hovereffekter, integrerat instagramflöde, hamburgermeny, nyhetssida mm.

  Du har möjlighet att redigera din sida själv. Flexpaket skapas och lanseras utifrån ramar och valmöjligheter och eventuella tillägg som finns beskrivet på den här sidan.

  Pris: 30.000 kr + avgift för webbhotell inklusive uppgraderingsavtal: 5.900 kr/år.

  Se demosidor på Flexpaket här:

  Demo 1
  Demo 2
  Demo 3

  Startpaket

  Vi har skapat en lösning för dig som behöver de enklaste funktionerna.  Du har möjlighet att redigera din sida själv. Ett startpaket byggs inom ett fast ramverk vilket medför en enkel beställning och kort leveranstid till ett väldigt överkomligt pris.
  Pris: 16.500 kr + avgift för webbhotell inklusive uppgraderingsavtal: 3.900 kr/år

  Se exempel på startpaket här:

  Trumgaller

  BRANSCH: Entreprenad


  Flora Persson

  BRANSCH: Florist


  Grattes

  BRANSCH: Detaljhandel


  Bokslut syd

  BRANSCH: Redovisningsbyrå


  Sandby pensionat

  BRANSCH: Hotell

  Kampanjsida

  När ni marknadsför er så är det viktigt att kunden får den information den förväntar sig. Därför kan det vara viktigt att ha en kampanjsida som en landningssida.

  För att genomföra en digital kampanj på ett smart sätt gäller det att vara tydlig med vad man vill förmedla och vad man vill att besökaren ska göra. Ett enkelt och effektivt sätt är att skapa en kampanjsida med ett tydligt syfte och en call-to-action.
  Pris 8.000 kr. I priset ingår att sidan ligger kvar i max tre månader.

  Säkra lösningar byggda i Wordpress

  Din plattform byggs i världens största publiceringsverktyg WordPress, som är både användarvänligt och säkert för dig som kund. Vi hjälper dig från planering till färdig produkt. Hos oss kan du även få hjälp med vidareutveckling och underhåll av dina tillägg och plugins.

  Kontakta oss

  Du har säkert önskemål och tankar om design och funktion utifrån er verklighet. Eller passar något av våra paket ditt behov?

  Tel: 0480-72 02 00
  E-post: tidningen@kalmarposten.se